Autocunoaștere

Problema cunoașterii sinelui este complicată de confuzia dintre sinele real și imaginea de sine. Ceea ce îți imaginezi despre tine (imaginea de sine) este ceea ce crezi că ești, nu ceea ce ești în realitate.

Sinele real poate fi cunoscut în momentele de liniște, deschidere, vulnerabilitate, libertate.

Condiționările (obiceiurile) și imaginea de sine (așteptările) sunt preluate din exterior prin procesul de educație și socializare. Ele nu sunt identitatea reală.

Poți să îți re-cunoști sinele real doar in compania cuiva care nu te judecă și nu este motivat de câștig sau superioritate.

Modelând exemplul terapeutului, poți să înveți să îți oferi și singur o astfel de companie – o experiență care îți va dezvălui aici, în prezentul spontan, cine ești cu adevărat.

Dacă locuiești sau poți ajunge fizic în Cluj-Napoca, ne putem întâlni față în față.

Locația unde ne vom întâlni se află în cartierul Grigorescu, iar adresa exactă o vei primi după ce te programezi.

Programează o ședință

Ca să ne putem înțelege în cazul în care dorești să ne întâlnim online, am nevoie să te asiguri de următoarele detalii tehnice:

  1. Folosești un telefon sau laptop care are mai puțin de 6 ani vechime.
  2. Ai acces la WiFi în locația de unde vrei să vorbim, cu viteză de cel puțin 50 Mbps. Poți să verifici viteza aici: fast.com
  3. Ai căști cu microfon conectate la telefon/laptop, preferabil cu fir. De asemenea ai o cameră (webcam) funcțională dacă folosești un laptop. Poți să testezi camera și căștile aici: webcammictest.com

Te rog asigură-te că ai testat viteza internetului și că atât căștile, cât și camera video funcționează înainte de ședință.

Programează o ședință