Despre

Vlad MuresanBună, sunt Vlad Mureșan, trăiesc și lucrez în Cluj-Napoca, unde practic psihoterapie cognitiv-comportamentală din 2006.

Am ales să mă specializez pe consilierea de cuplu pentru că multă vreme am avut dificultăți la nivel personal în acest domeniu, și pentru că am intuit că relaționarea în cuplu ascunde provocări ce duc la maturizarea noastră emoțională și spirituală.

Prin articolele publicate aici voi aborda subiecte dificile legate de relații, și voi răspunde la întrebările voastre, pe care mi le puteți trimite prin acest formular.

În articolele mele voi analiza mai ales motivațiile noastre în relaționarea cu ceilalți, fie ca vorbim de relaționarea in cuplu, în familie, între prieteni sau la serviciu. Scopul meu în terapie și în aceste articole este să ne îndreptăm spre o relaționare onestă, bazată pe încredere și libertate, și evitarea relaționării pe bază de orgolii, profit, manipulare și jocuri de putere.

Ceea ce sunt ca psiholog și ca om datorez în mare masură oamenilor a caror experiența și ajutor m-au dezvoltat profesional și personal. Mulțumesc Silvia Ținică, Daniel David, Alina Rusu, Cristi Popan și Raluca Mureșan.