Cum funcționează psihoterapia?

Psihoterapia (față în față sau prin internet) este procesul de maturizare prin care ajungi să înțelegi că este important să îți asculți și să urmărești în alegeri atât conștiința cât și sensibilitatea – ca să poți obține echilibrul interior și împlinirea în viață pe care ți le dorești.

Acest proces implică eliberarea treptată de condiționări, prejudecăți și imagine falsă de sine, pentru ca ceea ce ești în profunzime să se poată exprima în mod autentic.

Când începi să te exprimi autentic acceptând și recunoscând simplu impulsurile din interior, apare o relaxare, un spațiu interior care aduce posibilitatea unei alegeri.

E important să înțelegem că această putere de a alege cine vrem să fim nu poate apărea decât dezvoltând o relație de colaborare cu propriul sine, cu propriile limite, și renunțând la lupta cu sinele, la pedepsirea sinelui sau la disprețuirea și judecata față de sine.

Relația terapeutică te va învăța să îți oferi timpul și spatiul de care ai nevoie pentru a te cunoaște și a descifra mesajele interioare pe care sensibilitatea și conștiința ți le oferă sub forma stărilor, emoțiilor și senzațiilor pe care le trăiești.

Nu este nimic în neregulă cu tine.

Procesele psihice (sufletești) sunt perfect acordate pentru a-ți oferi conștientizările de care ai nevoie ca să obții echilibrul interior și armonia cu exteriorul.

Te încurajez să dai o șansă acestor conștientizări și să acorzi atenție mesajului existențial din spatele stărilor tale.

Am convingerea că viața poate deveni mult mai mult decât o luptă cu suferința – atunci când alegem să ne privim în profunzime.

Programează o ședintă