Servicii pentru organizații

Nu cred că o afacere poate fi construită sustenabil și scalabil fără o preocupare determinată pentru integritate și transparență în relația cu angajații și clienții.

O creștere sau evoluție obținută prin exploatarea perfecționismului, competiția închisă, sau o investiție masivă în aparențe și imagine – duce la stres, duplicitate, conflicte interne, burn-out și fluctuație de personal.

Experiența de peste 13 ani cu clienți care lucrează în poziții de middle și top management mi-a confirmat că aspectele inconștiente ale personalității umane sunt responsabile pentru majoritatea stresului managerial.

Cu alte cuvinte, nu obstacolele de business ci cele umane sunt cele mai dificil de depășit. Iar o poziție de leadership va scoate la suprafață exact limitele și condiționările umane care în mod obișnuit sunt ignorate în mediul profesional.

Congruența dintre viața interioară (personală) și activitatea profesională este posibilă doar prin practicarea transparenței și a integrității, atunci când politica organizației o încurajează în mod real prin oamenii pe care îi promovează (nu doar ca discuții sau „valori”).

Iar dacă productivitatea unui angajat depinde de măsura în care își poate folosi intuiția, inspirația și creativitatea (așa cum presupun majoritatea posturilor de management) atunci echilibrul interior al persoanei nu mai este doar o problemă personală – ci una de succes în afaceri.

Pentru o intervenție organizațională particularizată pentru compania ta (fie sub formă de coaching, training, workshop, sau grupuri de suport), contactează-mă.

Contact